BITES & SNACKS
GEROOKTE AMANDLEN
GEMARINEERDE OLIJVEN
OESTERS, ZEELAND CREUSES (per stuk)
geserveerd met rodewijnazijn en verse citroen
GEFRITUURDE ARTISJOKKEN
geserveerd met citroenmayonaise
RUNDERBITTERBALLEN
geserveerd met Gulpener Limburgse mosterd
HOLLANDSE GARNALENKROKETTEN
geserveerd met whiskycocktailsaus en verse citroen
KIPTENDERS
geserveerd met een citroen-zoete chilisaus
TO SHARE
CHARCUTERIE (50 gram)
Keuze uit Coppa Bellota, Chorizo, Venkel Salami of Mortadella geserveerd met crackers & augurken
GEROOKTE ZALM (50 gram)
geserveerd met crackers & augurken
CHARCUTERIESCHOTEL
een selectie van Coppa, Chorizo, Venkel Salami & Mortadella geserveerd met crackers & augurken
KAASSCHOTEL
selectie van Pecorino, Truffelkaas, Crémière de France brie & Honingkorst, geserveerd met crackers & augurken
BIJGERICHTEN
PANZANELLA
gemarineerde tomaat met rode ui, perzik, basilicum en geweekte zuurdesemcroutons
GAZPACHO
gazpacho van diverse meloenen met bittere sla & aardbeien
COURGETTE
“spaghetti” van courgette met pesto, hazelnoten, chili-olie en een romige ricottacrème
STEAK TARTARE
klassieke steak tartare van Nederlands biologisch rundvlees
ZEEBAARS CRUDO
dun gesneden en rauw gemarineerd met citrusdressing, venkel, sinaasappel & kapperappel
HOOFDGERECHTEN
SUPREME MAÏSKIP
romige maïspuree, citroen-botersaus en Robatayaki BBQ babymaïs
ZALM A LA PLANCHA
met fregola, viseitjes, beurre blanc-saus en een kruidenslaatje
BIOLOGISCHE GRASGEVOERDE RIB-EYE 250 gram
geroosterde venkel & jonge wortels met een zwarte-pepersaus
PASTAGERECHTEN
GNOCCHI
groene erwten, gebakken guanciale en een romige Parmezaansaus
TORTELONNI
gevuld met ricotta & spinazie, geserveerd met een zijdezachte, rijke tomatensaus
BISQUE SPAGHETTINI
spaghettini gegaard in kreeftensaus, geserveerd met garnalen en verse citroen
BURGERS
“Alle burgers worden geserveerd op een getoast, boterachtig briochebroodje”
SMASHED BURGER
grasgevoerd biologisch Nederlands rundvlees met truffelmayonaise, rucola & cheddar
KROKANTE KIPBURGER
ingelegde komkommer met koolsla en pittige mayonaise
PLANTAARDIGE BURGER
beyond burger met truffelmayonaise, rucola & cheddar op een briochebroodje
BIJGERECHTEN
VERSE FRIET VAN MAN MET FRIET
klassiek met Zaanse mayonaise
luxe friet met truffelmayonaise & Parmezaanse kaas
BROODMANDJE
meergranen- & zuurdesembrood geserveerd met biologische boter
KRIELAARDAPPELTJES
geroosterd met schil, geserveerd met citroenzeste en rozemarijn
GROENE SALADE
mix van sla en verse kruiden op smaak gebracht met een verfrissende citrusdressing
DESSERTS
DONKER CHOCOLADE GANACHE
geserveerd met een pittig yoghurt sorbet en levendige zure kersen
AARDBEIËN
aardbeien sorbet met een witte chocolade crème en citroenverbena
MADELEINES
geserveerd met citroen curd & vanille-ijs
IJSCoupe
selectie van onze huisgemaakte ijsjes met crumble & merengue
KAASSCHOTEL
Pecorino, Truffelkaas, Crémière de France brie & Honingkorst, geserveerd met brood & marmelade