Missing eyepatches

Meet the
crew

Bij Ultramarijn ontdek je via ons menu de wereld. We serveren de hele dag door eiergerechten, seizoensgebonden bites en cocktails. Even één drankje drinken wordt hier wel heel moeilijk. Het flamboyante team slingert van het ene naar het andere dek.

Scroll

Na de storm vind je rust

Er was een tijd waarin vrijgevochten en dappere avonturiers konden verdwijnen door aan boord van een schip te stappen en naar de horizon te varen. Het rustige tempo van toen wordt door ons drukke leven nu wel heel aantrekkelijk. Ons team verwelkomt je boven- of benedendeks om even op adem te komen. Begin een goed gesprek, bestel een cocktail van ons kompasmenu en geniet van lekkere bite.

Zin in een drankje?

Neem plaats

Drink menu

Meesters van mixologie

Het bereiden van cocktails is magisch en mysterieus. Even snel een takje van dit en een scheutje van dat, enthousiast shaken of een paar goede stirs, en dan de, op het eerste gezicht moeiteloos bereide cocktail uitschenken. En je weet meteen: dat kan alleen hier.

Nick, Jono, Ruben en Nienke tillen cocktails naar een hoger niveau. Toen ze groen licht kregen om los te gaan met het menu, kwamen ze ook echt los en lieten zich inspireren door de vier windrichtingen. Smaken van oost naar west en specerijen die je naar de andere kant van de wereld brengen. Of je nu alcohol drinkt of niet, het team zorgt altijd voor een verrassende twist.