Windkracht

Duurzaam

De kaart van Ultramarijn is geïnspireerd op de Nederlandse ontdekkingsreizen en de schoonheid van de Noordzee. We pekelen en fermenteren, gebruiken ouderwetse keukentechnieken die het beste uit producten halen. Zeelieden wisten hoe ze voedsel moesten bewaren, van continent tot continent, en we brengen hun methoden aan boord om zo duurzaam mogelijk te kunnen werken.

Scroll

Alle hens aan dek

We recyclen en upcyclen ingrediënten die normaal gesproken zouden worden weggegooid. We zijn ons bewust van het optimaal benutten van elk product. Pulp, schillen, zaden, pitten, bladeren en wortels zijn allemaal resten die meestal in de afvalbak belanden, maar wij gebruiken ze voor bijvoorbeeld siropen.

Fancy a bite

Above deck or
below deck

See the menu

Red onze zeeën

We kiezen altijd voor ambachtelijke ingrediënten. Door samen te werken met lokale leveranciers, ondersteunen we het mkb in onze gemeenschap en bieden we jou het beste van Nederland. We onderhouden directe relaties met onze leveranciers waardoor (seizoensgebonden) producten vaak binnen enkele uren na de oogst al bij Ultramarijn liggen.